a Jongerendienst 3 juli op Shri Ganeshaschool Almere | Hindustani

Jongerendienst 3 juli op Shri Ganeshaschool Almere

De Shri Ganeshaschool in Almere organiseert op zondag 3 juli 2016 een Shri Ganesha Poedjadienst, die begrijpelijk is voor kinderen vanaf groep 4. Tijdens de dienst worden verschillende overdrachtsvormen gebruikt. Behalve de Poedjahandelingen zelf, is er ook zang, dans en yoga. Gedurende de gehele dag zal er een video-opname worden gemaakt. De dienst eindigt met Preshaad en eten.

In de periode vóór 3 juli wordt er op school een projectweek gehouden over Shri Ganesha. Alle groepen doen hieraan mee. De kinderen leren o.a. bhjans en mantra’s.

Het programma ziet er als volgt uit:
– Welkomstwoord en opening met Bhajan
– Stilte en ontspanningsoefening
– Filmpje over Shri Ganesha
– De puja zelf
– Dans
– Verhaal over Shri Ganesha
– Shri Ganesha bhajan
– Einde met Prashaad en eten.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Voor deelname van kinderen buiten de school (vriendjes, neefjes en nichtjes van dezelfde leeftijdscategorie) dient u zich aan te melden met hoeveel personen u komt. Omdat uw kinderen ook een bijdrage gaan leveren in dit geheel, bent u verplicht om mee te komen. Aansluitend zijn er in de verschillende lokalen demonstraties van buitenschoolse activiteiten o.a. dammen, schaken, dans, dhol. En nieuwe ouders kunnen een rondleiding krijgen.

Hindoe Jongeren Dienst, Shri Ganesha, poedja met een educatief karakter
zondag 3 juli 2016 van 14.00-15.30 uur in de aula van de school

Posted on Thursday, June 30th, 2016 and is filed under Geloof. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply