a Bollywood Boulevard Festival in Den Haag | Hindustani

Bollywood Boulevard Festival in Den Haag

bwGoed nieuws voor liefhebbers van Bollywood films. Komend weekend vindt er weer een nieuwe editie plaats van het jaarlijks terugkerend Bollywood Boulevard Festival in Theater aan het Spui in Den Haag. Een weekend lang, op 20, 21 en 22 mei, wordt u met films, dans en muziek meegenomen in de betoverende wereld die Bollywood heet.

Bollywood staat bekend als een kleurrijke wereld met veel zang en dans. Een typische Bollywoodfilm is een mix van diverse genres als liefde, drama, komedie en actie. Deze films worden aangeduid als masalafilms, dat weer verwijst naar een mix van kruiden zoals in de Indiase keuken maar ook in Suriname wordt gebruikt.

Kom en beleef Bollywood met de films : Bajirao Mastani, Mother India, Kuch Kuch Hota Hai, Care of Footpath, Devdas, Sholay, Sanam Teri Kasam en de musical Ek Taj Ki Kahani. Alle films zijn Engels ondertiteld. De kaarten kosten slechts € 5,00 en zijn online te koop via www.bollywoodboulevard.nl. In de voorverkoop haalt u de kaarten bij Govinda Tours (Kempstraat 256, Den Haag) of aan de kassa van Theater aan het Spui (Spuiplein 187, Den Haag). Beleef 3 dagen het beste uit Bollywood dat u wordt aangeboden door HiD TV Kijk voor meer informatie op www.bollywoodboulevard.nl.

Posted on Friday, May 20th, 2016 and is filed under Bollywood, Entertainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply