a Chhaya Biere is Miss India Holland 2012/2013 | Hindustani

Chhaya Biere is Miss India Holland 2012/2013

Gisteravond werd in het mediapark te Hilversum de jaarlijkse Miss India Holland verkiezing gehouden. Daarbij werd Chhaya Biere uit Den Haag gekroond tot Miss India Holland 2012/2013. Debbie Dhillon bemachtigde de plek van 1st Runner-up en Varsha Ganesh werd gekroond tot 2nd Runner-Up.

De Miss India Holland Verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 2003 wordt georganiseerd. Het is de ultieme zoektocht naar het mooiste meisje van Nederland met Indiase roots. Indian Culture Society organiseert deze verkiezing en biedt ambitieuze en talentvolle dames van Indiase origine hiermee een podium om hun cultuur op eigen wijze uit te dragen. De winnares mag Nederland vertegenwoordigen op de één na grootste Miss verkiezing in India: Indian Princess International 2013 op 8 maart 2013.

Chhaya Biere neemt de titel over van Safina Barsatie die het contest de vorige keer (2011/2012) won.

Posted on Sunday, February 10th, 2013 and is filed under Entertainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply