a Concert van Kumar Sanu en Alka Yagnik | Hindustani

Concert van Kumar Sanu en Alka Yagnik

Kumar Sanu en Alka Yagnik geven op 2 maart 2013 een gezamenlijk concert in het World Forum Theater in Den Haag. Het belooft een spectaculaire avond te worden met hits van beide artiesten, zowel solo optredens als ook duetten. Een nog nooit eerder vertoond spektakel; voor het eerst twee levende legendes die al vele jaren de Bollywood filmindustrie regeren.

Kumar Sanu is een Indiaase zanger die vele awards in de Bollywood industrie heeft gewonnen van de jaren ’90 tot heden en in 2009 kreeg hij de titel ‘Padma Shri’ door de regering van India. Zijn carriere begon in 1984, maar pas nadat hij 1990 de liedjes voor de film Aashiqui had gezongen, was hij niet meer weg te slaan. Het album is tot op heden in de Bollywood industrie één van de meest succesvolle allertijden. Nadien scoort hij de ene hit na de andere hit.

Alka Yagnik is een zangeres eveneens uit India en heeft ook vele Bollywood awards op haar naam staan. Sinds het begin van haar carriere heeft zij meer dan 20.000 liedjes gezongen en ontelbaar veel hits voor de Bollywood scene.

Ook Bali Brahmbatt zal deze avond zijn bekende hits ten gehore brengen als ‘Amma dekh tera munda’ van de film Stuntman en ‘Kem Che’ van de film Jis desh mein ganga rehta hai.

Posted on Thursday, January 24th, 2013 and is filed under Entertainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Concert van Kumar Sanu en Alka Yagnik”

  1. brocante February 12th, 2013, 6:18 am

    Lijkt me een veelbelovend concert van Kumar Sanu en Alka Yagnik. Gr

Leave a Reply