a [VIDEO] Bijeenkomst ter nagedachtenis aan Rishi Chandrikasing | Hindustani

[VIDEO] Bijeenkomst ter nagedachtenis aan Rishi Chandrikasing

Ongeveer tweehonderd mensen waren zaterdagavond bij het evenement tegen politiegeweld in het Haagse wijkpark Transvaal. Bijna 1500 mensen hadden zich aangemeld. Het protest was ter nagedachtenis aan de 17-jarige Rishi Chandrikasing die vorige week om het leven kwam door een politiekogel.

Het weer speelt de organisatie parten. Een kwartier voor aanvang van het evenement regent het nog. En waarschijnlijk doen die regen en kou veel mensen besluiten toch niet naar Transvaal te komen. Toch gaat ceremoniemeester Arnie Somer om 20.00 uur van start, dan nog voor ongeveer honderd toehoorders. ‘Wij zijn hier om kracht en hoop te vinden voor een vreedzamen wereld. Vanavond is een manifestatie waarin geweld niet past.’

Lees verder op RTV West.

This video was posted on Sunday, December 2nd, 2012 and is filed under Maatschappij, Video.
Posted on Sunday, December 2nd, 2012 and is filed under Maatschappij, Video. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply