a “Trots op Rotiland” naar Suriname | Hindustani

“Trots op Rotiland” naar Suriname

Na 3 seizoenen is afgelopen mei een eind gekomen aan de “Trots op Rotiland” tour in van cabaretier Narsingh. Om het af te leren heeft Narsingh besloten om naar Suriname af te reizen om de voorstelling nog een paar keer te spelen voor het Surinaamse publiek.

HIj zal op 6 juli een voorstelling verzorgen in St. Olifant en op 7 juli een voorstelling spelen op een nog nader te bepalen locatie in Nickerie. In het kader van de optredens in Suriname heeft Narsingh “Ode aan Morjon” uitgebracht(boven).

Trots op Rotiland:

This video was posted on Friday, June 22nd, 2012 and is filed under Entertainment, Video.
Posted on Friday, June 22nd, 2012 and is filed under Entertainment, Video. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply