a Nationale Divali Viering 2011 in Den Haag | Hindustani

Nationale Divali Viering 2011 in Den Haag

Op 26 oktober 2011 vond Divali, het feest van het Licht plaats. Een jaarlijks feest dat Hindoes over de hele wereld vieren. Met het Nationaal Divali Festival besteedde Den Haag op dinsdag 25 oktober speciaal aandacht aan deze feestdag van de Hindoes, met een uitgebreide zesdaagse programma: een optocht in de stad, een muziekprogramma, een Indiase legende in de muziekwereld en een ceremonie met de burgermeester. Waterkant.TV maakte bovenstaande reportage.

This video was posted on Friday, October 28th, 2011 and is filed under Maatschappij, Video.
Posted on Friday, October 28th, 2011 and is filed under Maatschappij, Video. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply