a Amita Ramnarain Etnische Zakenvrouw 2009 | Hindustani

Amita Ramnarain Etnische Zakenvrouw 2009

Op 10 oktober was het jubileum awards gala van de Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN) in het WTC Rotterdam. Amita Ramnarain, directeur en eigenaar van Bureau SPV BV te Hengelo kreeg de prijs van Etnische Zakenvrouw Nederland 2009. De echtgenote van de minister-president, mr. dr. Bianca Balkenende-Hoogendijk overhandigde deze prijs.

Martijn Tubbergen, algemeen directeur van de instelling voor gesloten jeugdzorg in Den Engh, Den Dolder en Ossendrecht, werd uitgeroepen tot Etnische Vrouwelijke Manager 2009. Zij ontving de prijs uit handen van Minister-president Jan Peter Balkenende.

Maritza Russel, voorzitter EZVN, is een van de aandeelhouders van TopFocus, kennisnetwerk diversiteit. TopFocus was vertegenwoordigd aan de VIP-tafel die gefaciliteerd is door Div, Landelijk Netwerk Diversiteitsmanagement. Een welkome verrassing was dat de minister-president ook de tijd nam om met TopFocus te praten.

Gala2009
De twee prijswinnaars tussen het echtpaar Balkenende, links Amita Ramnarain en rechts Martijn Tubbergen. Bron+foto: TopFocus.NL.

Posted on Monday, October 12th, 2009 and is filed under Economie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Amita Ramnarain Etnische Zakenvrouw 2009”

  1. Jamar October 12th, 2009, 7:50 pm

    Belangrijk om te weten is dat mevrouw Ramnarain ook Twentse Zakenvrouw van het jaar is geworden…

Leave a Reply