a Hindoestaans Cultureel Centrum wil niet verhuizen | Hindustani

Hindoestaans Cultureel Centrum wil niet verhuizen

Het Hindoestaans Cultureel Centrum Vikaash in Amsterdam Zuidoost moet de deuren sluiten. Het stadsdeel wil de huisvestingssubsidie voor verenigingen binnen vijf jaar afschaffen. Zij zullen zelf hun onderkomen moeten betalen of hun intrek moeten nemen in één van de Community Centra. Maar dat weigert de stichting, schrijft Het Parool.

“Het stadsdeel zet ons voor het blok,” zegt Ricardo Figueira van Vikaash tegen de krant. “We kunnen een eigen pand nooit betalen en verhuizen naar zo’n Community Centrum is een nachtmerrie. Niets ten nadele van andere organisaties, maar Vikaash zal ten onder gaan in de grote massaliteit en diversiteit van een Community Centrum Dan houden we er liever helemaal mee op. We laten onze identiteit niet ondersneeuwen.”

Posted on Monday, April 27th, 2009 and is filed under Maatschappij. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply