a Entertainment programma gericht op India | Hindustani

Entertainment programma gericht op India

Onlangs is het officiële media en entertainment 2g@there programma gericht op India gestart. De activiteiten beogen het stimuleren en uitbreiden van de media- en entertainmentindustrieën tussen Nederland en India door het (efficiënter) inzetten van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe creatief-audiovisuele initiatieven en het creëren van een structurele schakel op media- en entertainmentvlak tussen India en Nederland.

Het media en entertainment programma is tot stand gekomen in samenwerking met 14 organisaties actief in de creatieve media en entertainmentindustrie in Nederland. De trekkers van dit bedrijvencluster BEIFILMS en CCCP ondertekenden namens het bedrijvencluster programma met een looptijd van anderhalf jaar. Andere bedrijven in het cluster zijn onder andere Fu Works, Rotterdams fonds voor de Film en Audiovisuele Media (RFF) en de Rutger Hauer Filmfactory.

Met het 2g@there-programma wil het Ministerie van Economische Zaken samenwerkende ondernemers ondersteunen bij het gezamenlijk bewerken van buitenlandse markten.

Posted on Monday, December 8th, 2008 and is filed under Economie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply