a 10 november, Landelijke dag van de Mantelzorg | Hindustani

10 november, Landelijke dag van de Mantelzorg

taante

Op donderdag 10 november is het Landelijke dag van de Mantelzorg, bedoeld om mantelzorgers in heel Nederland in het zonnetje te zetten. Ook de gemeente Den Haag waardeert de inzet van haar mantelzorgers en organiseert de Grote Haagse ‘Wie Zorgt Show’ met Jetty Mathurin als ‘Taante’.

Van 7 tot en met 11 november toert Mathurin langs 5 podia in Den Haag met een spetterende, interactieve talk- en amusementsshow over mantelzorg. De show is elke dag anders. Mantelzorgers kunnen hier gratis kaartjes reserveren.

Wees er snel bij, want vol is vol. De locaties in Escamp en Loosduinen zijn al volgeboekt.

Posted on Wednesday, November 2nd, 2016 and is filed under Maatschappij. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply