a Enquête over bloeddonatie: vul in en maak kans op een iPad | Hindustani

Enquête over bloeddonatie: vul in en maak kans op een iPad

bloed2014In Nederland geven bijna 400.000 mensen bloed. Weet u dat weinig migranten in Nederland bloeddonors zijn? Migranten hebben soms een andere bloedgroep(typering). Daarom is het belangrijk dat ook migranten bloed geven. Vul de korte online enquête over bloeddonatie in en maak kans op een iPad 4!ipad4

Wat vragen wij van u?
Om de voorlichting over bloeddonatie te verbeteren hebben wij uw mening nodig. Wat weet u van bloed geven in Nederland? En heeft u er wel eens over nagedacht om bloed te geven? Uw antwoorden helpen om de voorlichting te verbeteren.
Wilt u ons helpen en de online enquête invullen? Klik hiervoor op deze link. De enquête is anoniem het invullen duurt slechts 15 minuten. Let op: als u de enquête invult maakt u kans op een iPad 4 (16 GB).

Posted on Monday, December 22nd, 2014 and is filed under Maatschappij. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply