a Lekker snoep en ook nog vegetarisch: Goody Good Stuff | Hindustani

Lekker snoep en ook nog vegetarisch: Goody Good Stuff

GGS-h-v

Lekker snoepen voor mensen die bijvoorbeeld vegetarisch eten zit er vaak niet in. In veel snoep zit namelijk gelatine verwerkt, dat dierlijk eiwit kan bevatten. Goody Good Stuff ontwikkelde in 2010 snoep gemaakt zonder gelatine. Sinds dit jaar zijn deze vegetarisch gecertificeerde snoepjes ook in Nederland verkrijgbaar.

De Goody Good Stuff snoepjes, die vooral echt lekker zijn, worden gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Ze zijn verder vrij van veelvoorkomende allergieën zoals gluten en lactose en zijn bovendien vegetarisch gecertificeerd.

Goody Good Stuff is verkrijgbaar in het snoepschap van vrijwel alle landelijke supermarkten. Naast de losse zakjes is er ook een Uitdeelmix, ideaal om zorgeloos snoep uit te delen aan familie, vrienden of als traktatie op school. Verkrijgbaar in het snoepschap van vrijwel alle landelijke supermarkten; oa. Albert Heijn, Jumbo, C1000, Plus en Dirk vd Broek.

Kijk voor meer informatie ook op www.goodygoodstuff.nl of op de Goody Good Stuff Facebook pagina.

Posted on Thursday, October 23rd, 2014 and is filed under Maatschappij. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply