a Pasgetrouwd Hindoestaans stel komt om bij rampvlucht MH1 | Hindustani

Pasgetrouwd Hindoestaans stel komt om bij rampvlucht MH1

Bij de aanslag op Malaysian Airlines MH17 zijn Rishi Jhinkoe en Nisha Binda om het leven gekomen. Ze trouwden afgelopen woensdag, brachten slechts één nacht in hun nieuwe pas ingerichte huisje in Almelo door en vertrokken donderdag voor hun huwelijksreis, met de vlucht van Malaysian Airlines.

Burgemeester Jon Hermans van Almelo werd zondag door de politie ingelicht over de identiteit van deze twee slachtoffers. “Ze hadden nog geen tijd gehad zich in te schrijven in ons bevolkingsregister, vandaar dat niet bekend was dat ze ook Almeloërs waren”, vertelde Hermans zondagmiddag.

Het kersverse paar was afkomstig uit Den Haag en Leeuwarden

Posted on Sunday, July 20th, 2014 and is filed under Cultuur, Maatschappij. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply