a OM: geruchten over Rishi kloppen niet | Hindustani

OM: geruchten over Rishi kloppen niet

De vorige maand door een agent doodgeschoten Rishi is nooit vervolgd voor een steekpartij. Ook golden voor de 17-jarige Hindoestaanse jongen geen restricties in verband waarmee hij op 24 november niet op station Hollands Spoor had mogen zijn. Dat laat het Openbaar Ministerie in Den Haag donderdag weten.

Het OM meldt dat Rishi niet binnen hoefde te blijven in verband met een avondklok. De zaak rondom een steekpartij, vorig jaar op 28 augustus aan de Fruitweg, is geseponeerd.

De nabestaanden van Rishi maakten eerder deze week bekend aangifte te hebben gedaan tegen de gemeente Den Haag en de politie. Zij hebben volgens de familieleden onjuiste informatie naar media gelekt over het vermeende criminele verleden van de jongen. De nabestaanden hebben ook aangifte gedaan tegen de agent die het fatale schot loste. Zij beschuldigen hem van moord.

Posted on Thursday, December 27th, 2012 and is filed under Maatschappij. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “OM: geruchten over Rishi kloppen niet”

 1. Boy December 28th, 2012, 6:43 pm

  Het gaat hier niet om het lekken van informatie, maar om keiharde leugens met als oogpunt Rishi te criminaliseren. De blanke justitie en politie dacht daarbij niet aan de ouders en andere nabestaande die door deze leugens een extra groot verdriet en het gevoel van onmacht ervaren.

  Gekleurde mensen zijn geen beesten dat je ze zo kunt afslachten.

  Het is justitie niet gelukt om ermee weg te komen nu het groots in de media wordt gemeten.

  Dan vragen de blanke agenten om respect?

  Sorry maar ik heb geen respect voor geestelijk zieken die bij de Nederlandse politie werken.

Leave a Reply