a Inwijding grond nieuwbouw Verzorgingshuis Transvaal | Hindustani

Inwijding grond nieuwbouw Verzorgingshuis Transvaal

Afgelopen weekend vond in Den Haag de inwijding plaats van de grond waar binnenkort de nieuwbouw van het Verzorgingshuis Transvaal komt te staan. Deze ceremonie geschiedde samen met de ouderen van het Verzorgingshuis Transvaal en pandit Datadin.

WZH Transvaal is een multicultureel en multifunctioneel woonzorgcentrum in de Haagse wijk Transvaal. Ze zijn uniek in ons multicultureel ouderenbeleid en zorgvernieuwende projecten. Bij het centrum wonen en verblijven onder andere veel Surinaams-Hindoestaanse ouderen.

Na jaren van onderhandelingen en planning zal binnenkorteindelijk de nieuwbouw van het verzorgingshuis, naast het huidige complex plaatsvinden. “Een geweldig project waar naast verzorging ook voor verpleging ruimte wordt ingeruimd. Hiermee voegen we nog een pareltje toe aan de wijk Transvaal” aldus PvdA wethouder Rabin Baldewsingh.

Posted on Monday, October 1st, 2012 and is filed under Maatschappij. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Inwijding grond nieuwbouw Verzorgingshuis Transvaal”

  1. Bea April 7th, 2013, 6:10 pm

    Heel goed idee!!! Ik ben zelf verzorgende ,spwer4. Weet uit ervaring dat het heel erg belangrijk is voor ouderen om in een vertrouwde woon omgeving te wonen/verblijven en je begrepen te voelen .Daarnaast je eigen taal te kunnen praten onderling,samen je eigen muziek te kunnen luisteren, oude herinneringen uit Suriname op te halen.Kan je alvast fam
    aanmelden? Succes met de verbouwing!!

Leave a Reply