a Binnenkort DVD van ‘Trots op Rotiland’ | Hindustani

Binnenkort DVD van ‘Trots op Rotiland’

Narsingh Balwantsingh leidt je in zijn cabaret voorstelling ‘Trots op Rotiland’ langs Roti en Bollywood, Cricket en Goeroes, Suriname en India, Hindoe en Landbouw, Prem en Gandhi. En binnenkort is dit cabaretdebuut van hem te zien op DVD.

Balwantsingh heeft geruime tijd gewerkt aan de avondvullende solo theatervoorstelling “Trots op Rotiland”. Afgelopen weekend werden opnames gemaakt van zijn show in Vlaardingen. In het najaar is de DVD van deze voorstelling te koop.

Vanaf november 2012 is hij te zien met de nieuwe voorstelling “Smatjes en Matties”.

Posted on Tuesday, March 6th, 2012 and is filed under Cultuur, Entertainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply