a Sarnámi Instituut Nederland zoekt vrijwilligers | Hindustani

Sarnámi Instituut Nederland zoekt vrijwilligers

Heeft de geschiedenis en de cultuur van de Hindostanen je altijd al aangetrokken? Wil je niet langs de zijlijn blijven staan, maar zelf actief betrokken raken bij het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten hieromtrent? Meld je dan nu aan als vrijwilliger van het Sarnámi Instituut Nederland!

Stichting Sarnámi Instituut Nederland is een organisatie dat zich richt op het bestuderen, preserveren en ontwikkelen van de geschiedenis en cultuur van Hindostanen in Nederland en Suriname. Om de doelen te bereiken worden diverse activiteiten georganiseerd en uitgevoerd gericht op educatie, het doen van onderzoek en het uitvoeren van culturele evenementen. Tevens is er een museum en documentatiecentrum.

Hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig.

Wij organiseren 3 informatiebijeenkomsten. Op de informatiebijeenkomst vertellen wij je meer over onze missie, doelstellingen, structuur en ambitie. Je kunt dan aangeven waar je kracht, kennis, kunde en bijdrage kan liggen.

Het mes snijdt aan twee kanten: Jij levert een bijdrage aan het SIN maar tegelijkertijd ontmoet je ook een heleboel andere interessante personen en leert meer over de geschiedenis en cultuur van de hindostanen hetgeen je eigen netwerk zal vergroten. Iedereen wordt er dus “rijker” van.

Wij houden informatiebijeenkomsten op de volgende data:

* Donderdag 3 december a.s. van 19.30 u tot 21.30 u
* Woensdag 9 december a.s. van 19.30 u tot 21.30 u
* Zondag 13 december a.s. van 14.00 u tot 16.00 u

Je bent van harte welkom!

Plaats:
Sarnámihuis
Brouwersgracht 2
Den Haag
Gaarne aanmelden bij info@sarnamihuis.nl
Wilt je meer weten, bel dan met Asha Ganesh: 06 225 20 742 of Mohamed Mahawat Khan: 06 533 72 535

Posted on Saturday, November 28th, 2009 and is filed under Cultuur. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply