a Indiase dans in Culturele Karavaan | Hindustani

Indiase dans in Culturele Karavaan

Op zaterdag 20 juni van 17.30 uur tot 22.00 uur vindt het festival Culturele Karavaan plaats in de Hildegardiskerk, Hildegardisstraat 50, Rotterdam Noord. De Culturele Karavaan presenteert artiesten die zich laten inspireren door spirituele cultuurtradities en deze op een persoonlijke, eigentijdse manier vertolken.

Een werelds programma met o.a. Indiase Odissidans door Namita Mathura, moderne derwisjdans van Valentina Lacmanovic, Tibetaanse Boeddhistische muziek van Namgyal Lhamo, soulvolle gospel, Alevitische muziek, Gregoriaanse zang, Kaapverdiaanse en Filippijnse Marialiederen en ook een Eat & Meet.

Posted on Monday, June 8th, 2009 and is filed under Cultuur. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply