a Sunaina Bhoendie 3e bij Miss India Worldwide | Hindustani

Sunaina Bhoendie 3e bij Miss India Worldwide

Onlangs vond de 18e editie plaats van de Miss India Worldwide wedstrijd. Vanuit verschillende landen als Amerika, Guyana en Fiji reisden 25 deelneemsters af naar Durban, Zuid-Afrika, om mee te dingen naar de eerste plaats. De uit Nederland afkomstige Sunaina Bhoendie, die de jury imponeerde met haar Bollywood dans, is als derde geëindigd.

Naar eigen zeggen had Sunaina een grote aanhang van meer dan 20 personen die speciaal voor de competitie vanuit Nederland naar Zuid-Afrika was afgereisd. De eerste plaats was voor de 19-jarige studente Nikkitasha Marhawa uit Amerika, die met haar klassieke Indiase dans stijlen zowel de jury als het publiek wist te betoveren. Men was dusdanig van haar onder de indruk dat ze een staande ovatie kreeg. De Australische Kanchan Verma eindigde op de tweede plaats. Ook zij gaf een spectaculair optreden dat blijkbaar net niet goed genoeg was om de felbegeerde kroon in de wacht te slepen.

Volgens de uit New York afkomstige oprichter van de Miss India Woldwide Pageant, Darmathma Saran, brengt de wedstrijd Indiërs zich over de hele wereld verspreid hebben, bij elkaar. “De wedstrijd heeft een sterk bindende factor voor Indiërs afkomstig uit 200 verschillende landen over de hele wereld. Het evenement trekt zelfs bezoekers uit landen die niet eens meedoen”, aldus Darmathma Saran.

Posted on Monday, February 16th, 2009 and is filed under Entertainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply