a Lezing over contractarbeiders in Suriname | Hindustani

Lezing over contractarbeiders in Suriname

In het kader van de lezingencyclus “De geschiedenis van de Nederlandse Hindustanen” organiseert het Sarnamihuis de 1e lezing “De situatie in India ten tijde van de emigratie van contractarbeiders naar Suriname” door Prof. dr. Dirk Kolff (emeritus hoogleraar Moderne Geschiedenis van Zuid Azië).

Sarnamihuis, zondag 18 januari 2009, 14.00- 16.00 uur, entree 4 euro (incl. koffie/thee). Inschrijving voor de volledige lezingencyclus kost 20 euro en garandeert deelname aan alle 6 lezingen. Per lezing zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op basis van wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Posted on Wednesday, January 7th, 2009 and is filed under Cultuur. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply