a Prinses opent Amsterdam India Festival | Hindustani

Prinses opent Amsterdam India Festival

Prinses Máxima heeft woensdagavond het Amsterdam India Festival geopend. Dat deed ze door een lichttentoonstelling op het Museumplein in werking te stellen. Daarna woonde het koninklijke bezoek een Indiase dansvoorstelling bij in het Concertgebouw. Het festival wordt gehouden van 12 t/m 30 november 2008.

Het optreden werd vooraf gegaan door een verrassingsbezoek van de Indiase meesterfluitist Hariprasad Chaurasia en percussionist Zakir Hussain. Eerstgenoemde werd na afloop van het optreden geridderd door cultuurminister Ronald Plasterk (PvdA). Hij mag zich ridder in de Orde van Oranje Nassau noemen.

This video was posted on Thursday, November 13th, 2008 and is filed under Cultuur, Video.
Posted on Thursday, November 13th, 2008 and is filed under Cultuur, Video. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply