a Expositie Indra Goerdat | Hindustani

Expositie Indra Goerdat

Vanaf 7 november exposeert Indra Goerdat haar werk in de Meerkoet in Lisserbroek. Goerdat heeft jaren in Leiden gewoond en gestudeerd. Na enige jaren in Nieuw-Vennep, woont zij nu in Hoofddorp. Haar werk bestaat geheel uit pentekeningen. De expositie is te bewonderen tot eind 2008.

Goerdat: “In het dagelijks leven werk ik in Amsterdam met kinderen. Mijn leerlingen vormen voor het grootste deel mijn inspiratiebron. Zoals ik hen zie opgroeien, zoekend naar hun eigen plekje in de wereld, ben ik bezig met mijn eigen creatieve zoektocht. Ik houd van associatief tekenen, het laten gebeuren. Tekenen is voor mij, dromen met ogen open. Ik droom op papier. Ik ben enorm gefascineerd door mensen en culturen. Opgegroeid in een groot gezin in Suriname en op jonge leeftijd verhuisd naar Nederland maakt grote indruk op een kind. Die verwondering is altijd gebleven”.

De Meerkoet is elke werkdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 24.00 uur. Dorpshuis De Meerkoet, Krabbescheerstraat 1, 2165 XG Lisserbroek 0252-413457

Posted on Wednesday, November 12th, 2008 and is filed under Cultuur. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply