a Hindoes boos op Heidi Klum | Hindustani

Hindoes boos op Heidi Klum

Topmodel Heidi Klum heeft hindoes op de tenen getrapt met haar verschijning als hindoegodin Kali op een Halloweenfeestje in New York vorige week. Via hun vertegenwoordigers in de VS eisen de hindoes een verontschuldiging van Klum. Voor de Duitse schone was het niet meer dan een leuke verkleedpartij, maar met heilige figuren wordt niet gespot, oordelen de hindoes.

“Godin Kali wordt aanbeden in tempels en hoort niet gebruikt te worden in clubs voor publiciteitsstunts. Haar beeltenis mag niet voor dramatische effecten te grabbel gegooid worden”, stelt woordvoerder Rajan Zed.

This video was posted on Thursday, November 6th, 2008 and is filed under Cultuur, Video.
Posted on Thursday, November 6th, 2008 and is filed under Cultuur, Video. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply